crucial-bx500

Нямате нужда от нов компютър, имате нужда от бърз диск

За по-голямата част от хората, които все още използват компютри с механични твърди дискове, евтиният ъпгрейд от механичен твърд диск (HDD) до solid state диск (SSD) е толкова добър, колкото получаването на чисто нов компютър. Защото за хората, които използват компютрите си, за интернет, да гледат youtube, да пишат отчети за работа и т.н., рядко процесорът или друг хардуер ги спира. Това е скоростта на четене/запис на твърдия диск. Тясното място на твърдия диск е това, което кара компютъра ви да се чувства бавен при зареждане, зареждане на приложения, запазване на файлове и т.н. Нямате нужда от процесор i9 от текущо поколение, за да получите бързо зареждане или бързо зареждане на файлове. Имате нужда от бърз хард.

Старите лаптопи са основен кандидат за смяна на харда, тъй като HDD устройства за лаптопи обикновено са устройства с по-ниски обороти (като 5400 RPM), за да пестят енергия и да удължат живота на батерията. Това е страхотно и всичко останало, но това е огромен хит в производителността. Смяната на SSD не само ще подобри живота на батерията ви, но и ще увеличи производителността на устройството в процеса.

Говорим за замяна на тромав, бавен HDD с SSD на разумна цена, за да получите огромно увеличение на производителността на стария хардуер. И, за щастие, бюджетните SSD са на по-разумни цени от всякога.

Препоръчваме SSD на производителя Crucial bx500.

Обадете ни се конкретна оферта!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.