logo-eset

ESET NOD32 Antivirus. Бърза, мощна и ефективна защита от вируси

Доказано ефективна технология с над 25 години опит в борбата със зловредни кодове и рекорден брой награди за ефективност. Технологиите в ESET NOD32 Antivirus накратко:

[fruitful_tabs type=“accordion“ width=“100%“ fit=“false“]
[fruitful_tab title=“ПОДОБРЕНО. Сърфирайте свободно онлайн. „]ТТехнологията NOD32© е по-добра от всякога в засичането и отстраняването на вируси и зловреден код, в което има над 25 години доказано успешен опит. ESET® NOD32 Antivirus Ви защитава срещу онлайн заплахи, криптовируси, фишинг, експлойт атаки и още…[/fruitful_tab]
[fruitful_tab title=“НОВО. Защита срещу Script атаки „] Предотвратява използването на уязвимости, позволяващи атаки с различни скриптове. [/fruitful_tab]
[fruitful_tab title=“Антифишинг технология. „] Предпазва от опити за фалшифициране на легитимни уебсайтове с цел кражба на потребителски имена и пароли за социални мрежи, e-банкиране и др. [/fruitful_tab][fruitful_tab title=“ПОДОБРЕНО. По-лек, по-бърз и по-интуитувен. „] Изключително малките по размер ъпдейти на ESET и технологията за сканиране в облака помагат за бързината на решенията ни. С интуитивен интерфейс и без сложни настройки. Използвай режим за геймъри да скриеш изскачащи прозорци. [/fruitful_tab][fruitful_tab title=“ПОДОБРЕНО. Advanced Memory Scanner.“]  Осигурява допълнителна защита срещу криптирани вируси. Сканира още по-надълбоко в оперативната памет на защитената система с подновен и подобрен алгоритъм. [/fruitful_tab]
[/fruitful_tabs] 

Можете да го закупите от нас на цена от 35лв. за една година. Или ако сте клиенти на VIVACOM да Ви помогнем да си го инсталирате безплатно!

onlinescaner

Онлайн скенерът на ESET e Web приложение за безплатно вирус сканиране. Удобният и мощен инструмент може да остранява вируси, спайуер, заплахи, червеи, троянски коне и още много. Не е нужно никакво инсталиране. Скенерът използва същата ThreatSense® технология и сигнатури като ESET NOD32 Antivirus, което означава, че винаги е актуален.Онлайн скенер – използвайте ESET Online Scanner и се уверете, че Вашата система е чиста.

Съобразен с Вашите нужди. С възможност за над 150 индивидуални настройки получавате ефективна защита на Вашето устройство.
Лекота и ефективност. По-висока производителност, базирана на малки, но изключително ефикасни ъпдейти на сигнатурите, подпомагани от допълнително сканиране в облака.
Помощ като ви потрябва. С безплатна техническа поддръжка на български език за периода на лиценза.

.yankov.net